family tradition

за нас Delight

това е

Нашата историяDelichi

Деличи Кетъринг беше проект за ресторант. С течение на времето обаче разбрахме, че ограниченията на конвенционалните ресторанти са малко тесни за нас.

Натрупаният опит дойде от два успешно разработени ресторанта, безбройни пътувания и срещи с разнообразни кухни от цял свят. Но вдъхновението дойде от любовта към народната ни кухня. Така успяхме да направим нашият модерен прочит на традиционни български рецепти, събирани от поколения, и да ги поднесем на нашите клиенти.

Тогава решихме, че нашият проект трябва да ни дава свободата да развихрим фантазията си, за това избрахме да бъде работилница. И така нашата работилница стана “бяло платно” за кулинарното ни изкуство, каквото е модерната бутикова кетъринг кухня. Специалистите ни създават всяка хапка ръчно и с изключително внимание, благодарение на което постигаме 98% еднаквост на хапките.

 

За нас чистата храна е най-важен приоритет. Пресни продукти, добре приготвени хапки в достатъчно количество и доставени на време е формулата за нашия успех.
Разбира се едно събитие не може да мине без подходящо място, озвучаване, декорация и обслужване. Ние работим с едни от най-добрите в бранша, за да се погрижим изцяло за Вашия повод.

В нашата работилница всички световни кухни са добре дошли, както и Вашите идеи, вкусове и предпочитания.
Ползваме над 25 зали и 15 места на открито в София. Можем да намерим подходящо място за Вас навсякъде в страната и да го превърнем в идеално за събитието.
И разбира се опита на нашия мениджмънт в обслужването на клиенти е над 40 години. Това ни помага да Ви разберем и да изпълним перфектно  Вашето задание точно както си го представяте. 

Top